Hotel / Pensiune de vanzare in Sibiu - zona Calea Cisnadiei
# 59060 • Vizualizări: 266 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:05, 01.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 349.000 €
Descriere imobil
Pensiune de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei in Cartierul Arhitectilor, cu o suprafata totala de 338 mp din care 270 mp utili.
Proprietatea functionează in regim hotelier, este clasificata de ministerul turismului la 3 *** si este promovata pe mai multe site-uri de turism cu un scoring din recenzii de 9,5.
Avand in vedere ca exista schimbare de destinatie, proprietatea poate fi utilizata fie pentru clinica medicala, alte activitati comerciale sau pur si simplu pentru rezidenta.
Constructia are un regim de inaltime P+1+M si se afla intr-o zona cu o perspectiva ampla de dezvoltare.
Aceasta dispune de 11 camere, 6 bai si 5 bucatarii, fiind structurata in 3 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente cu 3 camere, 3 balcoane si un birou cu baie proprie.
Toate apartamentele au living open space generos prevazut cu canapea extensibila si televizor, dormitoare spatioase dotate cu pat matrimonial, dulap si televizor, bucatarie complet mobilata si utilata, geamuri PVC, baie proprie, aer conditionat smart si centrala proprie, ambele controlate prin intermediul telefonului mobil.
Pensiunea are o curte libera de 278 mp, 6 locuri de parcare, sistem video si poarta cu automatizare care poate fi deschisa si inchisa din orice colt al lumii cu ajutorul telefonului mobil.
Datorita pozitionarii, proprietatea se afla la 10 minute de parcul Sub Arini si 10 minute de Shopping City Mall, de asemenea ofera o cale usoara de acces spre statiunea Paltinis,
Proprietatea este pretabila atat celor care isi doresc un bussiness la cheie cat si celor care isi doresc sa locuiasca intr-o proprietate deosebita.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P12710

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu