Hotel cu restaurant panoramic spa si sali conferinte in Exclusivitate
# 31593 • Vizualizări: 24 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:28, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 2.600.000 €
Descriere imobil
Oportunitate de investitie: Hotel cu restaurant panoramic spa si sali conferinte de vanzare in Sibiu aflat in Exclusivitate la Taboo Imobiliare la 1 minut de viitorul mall ce este in constructie si la 2 minute de centrul istoric.
Hotelul are 3 atu-uri principale si anume: 63 camere si 1 apartament centru spa atat pentru clientii cazati cat si pentru persoanele din afara hotelului 2 sali de conferinta restaurant pentru organizare evenimente cu priveliste panoramica spre centrul Sibiului si muntii Fagaras.

Acesta are o suprafata desfasurata de 5110 mp impartita dupa cum urmeaza:
La subsol: Camera masaj centrala temica vestiar sala mese personal coridor tehnic camera pompare piscina depozitare coridor scara acces exterioara;
La parter: Lobby receptie grupuri sanitare pe sexe bar birou administrativ camera bagaje restaurant bucatarie vestiare & grupuri sanitare tablou electric general spalatorie piscina & fitness;
La etaj 1: sala de conferinte grupuri sanitare pe sexe hol camere coridor camere camere cazare oficiu de nivel;
La etaj 2: apartament hol camere coridor camere camere cazare;
La etaj 3-5: Hol camere camere cazare;
La etaj 6: Bar panoramic grup sanitar pe sexe terasa circulabila.

Constructia este formata din trei corpuri de cladire interconectate cu diferite regimuri de inaltime si anume: primul corp este reprezentat de o cladire cu regimul de inaltime P+6E al doilea corp este reprezentat de o cladire cu regimul de inaltime S+P+2E si al treilea corp este reprezentat de o cladire cu regimul de inaltime S+P.

Proprietatea este situata in partea estica a municipiului Sibiu in cartierul Lazaret pe Calea Gusteritei nr. 20 Sibiu Jud. Sibiu. Terenul are dubla deschidere de 71.07 ml la strada Ovidiu si 52.11 ml la strada Calea Gusteritei.
Cladirea necesita renovare iar imaginile sunt cu caracter orientativ.
Vanzatorul detine proiectul de reamenajare interioara si remodelare fatada hotel amenajare parcaj exterior.
Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 2.600.000 Euro.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8286 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu