Hale de inchiriat plus cladire de birouri zona Turnisor Sibiu
# 63877 • Vizualizări: 38 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:46, 17.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 6.500 €
  • Suprafața utilă 840
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Oferim spre inchiriere 2 hale industriale in zona Turnisor Sibiu cu o suprafata utila de 840 mp dintr-o suprafata totala de 1008 mp. Acestea comunica intre ele fiind compartimentate in 2 incaperi avand o inaltime de pana la 8 m.
Spatiul dispune de usi de 5 x 3 m cu posibilitate acces tir, usi pietonale, 2 sahturi, spatiu creat anume pentru birou si atelier mecanic sau magazie, toalete, dusuri si vestiare.
Atat terenul si modul in care sunt construite si pozitionate halele, permite accesul in curte pentru masini de tonaj mare, alocand spatiu pentru suficiente locuri de parcare in incinta proprietatii, sau spatiu pentru prezentare, in functie de profilul de activitate ales.
Incalzirea se face prin ventilatoare cu aer cald, dispunand de curent trifazic, luminatoare, centrala Viessmann, apa si canalizare.
Pe un teren total de 3246 mp, raman 2300 mp teren liber, unde mai beneficiati de o cladire pentru birouri cu regim de inaltime de S+P+M avand o suprafata utila de 218 mp dintr-o suprafata totala de 261,6 mp.
Imobilul dispune de 3 grupuri sanitare, fiind compartimentat in 7 incaperi, cu ferestre termopan cu tamplarie pvc, gresie, faianta, incalzirea facandu-se prin centrala proprie cu calorifere.
Proprietatea are deschidere de 28 mp la strada asfaltata, fiind pozitionata in zona de Vest a orasului, permitanad accesul facil la autostrada.
Spatiul este pretabil pentru orice activitate de productie, depozitare, market, showroom cu prezentare si vanzare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13189 si contactati agentul de vanzari Anca Sacara la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu