Hala industriala PRODUCTIE de inchiriat 1200mp zona Centrala Sibiu
# 119384 • Vizualizări: 37 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:27, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 3.500 €
Descriere imobil
Hala industriala de inchiriat pentru productie, depozitare, situata in zona Centrala a orasului Sibiu, avand o suprafata de 1200mp. Cladirea dispune de 3 hale care se pot inchiria, acestea aflandu-se la etajul 1, 2, 3. Regimul de inaltime al cladirii este de P+3E. Accesul la fiecare hala se poate face pe scari sau cu liftul. Hala este compartimentata open space de aproximativ 1100mp, 2 birouri separate de aproximativ 50mp si loc pentru aproximativ 5 grupuri sanitare. Inaltimea halei este de 3,8m. Spatiul este luminos, aerisit, inalt, ideal pentru diverse activitati. Dispune de acces tir, rampa, curte spatioasa, locuri de parcare, centrala, curent trifazic, gaz, apa, canalizare. Pretul pentru inchirierea unei hale este de 3 euro/ mp + TVA.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu