Hala industriala 540 mp utili si curte 750 mp de inchiriat zona Selimb
# 42957 • Vizualizări: 26 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:40, 08.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 2.500 €
  • Suprafața utilă 540
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Hala industriala cu o suprafata de 540 mp utili, acces TIR si curte 750 mp, de inchiriat in Sibiu zona Selimbar, o zona predominant industriala, cu afaceri prospere in diverse domenii.
Constructia recent finalizata, este partial compartimentata, fiind formata din doua incaperi, respectiv o prima incapere, structurata pe doua nivele, cu cate un birou si o baie de servici per nivel, birouri care vor fi amenjate cu gresie, respectiv parchet laminat, iar baile amenajate cu obiecte sanitare specifice, gresie si faianta.
Luminozitatea acestor birouri este asigurata si de geamurile mari din termopan cu tamplarie din aluminiu. Birourile acestei incaperi beneficiaza si de aparate de aer conditionat.
Cea de-a doua incapere are o suprafata de 500 mp cu o inaltime utilizabila de 5 m, dotata cu usa sectionata industriala si geamuri din termopan cu tamplarie de aluminiu.
Curtea de 750 mp este dispusa astfel: o curte situata in fata halei in suprafata de 300 mp, terenul din lateralul halei in suprafata de 50 mp precum si curtea din spate in suprafata de 400 mp, spatii care vor fi amenjate cu pavaj.
Imbunatatirile pe care le regasim in aceasta hala sunt: usi si geamuri din termopan cu tamparie din aluminiu, usa sectionata industriala, curent trifazic, constructie realizata cu caramida Porotherm 30.
Pretul de inchiriere este de 2.500 euro / luna, pret usor negociabil pentru un contract incheiat pe termen indelungat.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11878 si contactati agentul de vanzari Andreea Lupu la numarul de telefon 0786.267.449 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Andreea Lupu

Sibiu