Hala de productie de inchiriat 1800 mp lift marfa compresoare Sibiu
# 57399 • Vizualizări: 120 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:27, 03.08.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 10.800 €
  • Suprafața utilă 1800
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Se inchirieaza spatiu industrial de tip hala productie cu o suprafata de 1800 mp utila dotata si utilata, in zona centrala a orasului Sibiu.
Datorita acestei amplasari spatiul ofera atat accesul auto cat si autovehiculelor de mare tonaj pentru incarcare si descarcare.
Imobilul este compus din 5 incaperi sau mai multe, grupuri sanitare separate, spatii birouri, vestiare, avand in dotare rasina epoxidica antistatica, sisteme de climatizare, bancuri de lucru, sisteme de aer, compresoare, instalatie trifazica, utilitati total separate avand pe fiecare calorifer un microcontor inseriat, loc de servire a mesei pentru angajati, lift de marfa, bucatarie.
Imobilul are mai multe iesiri si intrari, iar accesul catre hala se poate face atat din interiorul curtii comune si altor spatii cat si din strada.
Puterea pentru curentul electric este una de 6000 kw.
Hala se poate inchiria si pe o suprafata mai mica sau se poate propune alta suprafata utila necesara desfasurarii activitatilor.
Se pot gasii spatii pana la 15 m inaltime, spatii cu rampa, grup electrogen, porti acces auto.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12523 si contactati agentul de vanzari Anca Nechifor la numarul de telefon 0741.406.819 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu