Garsoniera mobilata si utilata confort I cu balcon in Sibiu Turnisor
# 31342 • Vizualizări: 67 • 1 camera
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:10, 25.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 200 €
  • Suprafața utilă 27
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere o garsoniera confort I in zona Turnisor ( Cartier Alma ) din Sibiu, cu balcon si multe locuri de parcare in fata imobilului, situata la etajul intermediar 3 din 4, cu o suprafata totala de 36 mp.
Locuinta se afla intr-o zona foarte frumoasa si linistita, este foarte ingrijita si se preda complet mobilata si utilata ( aragaz, hota, frigider si masina de spalat rufe ), orientarea acesteia este de la Est la Vest ceea ce ofera viitorilor chiriasi multa lumina naturala si un consum redus la energie.
Aceasta proprietate se afla intr-o zona foarte buna si aerisita a orasului, la doar cateva minute de mers pe jos fata de gradinita, Biserica, magazine, unitati bancare, farmacii, restaurante, cabinete medicale, statii de autobuz sau taxi.
Garsoniera a fost finisata si renovata cu materiale de cea mai buna calitate, printre dotarile si imbunatatirile de care dispune amintim: izolatie termica si fonica la exterior, acces securizat in casa scarii care este foarte spatioasa si luminoasa, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare si din lemn la interior, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), gresie si faianta, acces cablu tv si internet.
Garsoniera se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 200 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9258 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu