Garsoniera in zona ultracentrala Balcescu ideala pentru regim hotelier
# 45132 • Vizualizări: 435 • 1 cameră
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:15, 06.05.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 48.999 €
  • Suprafața utilă 27
  • An construcție 1920
  • Etaj 1
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere imobil
Va prezentam o garsoniera ideala pentru inchiriere in regim hotelier situata la etajul 1 din 1 al unui imobil cu arhitectura in stil baroc si acoperis din tigla.
Locuinta se afla in cea mai buna zona din orasul Sibiu respectiv zona ultracentrala, bulevardul Nicolae Balcescu bulevard cu pavaj din granit si predominat de cladiri realizate in stil baroc provincial fiecare casa din aceasta zona avand curte interioara accesul fiind asigurat de portile masive si gangurile boltite.
In cladirile de pe strada Nicolae Balcescu se afla majoritatea magazinelor din centrul Sibiului: de confectii incaltaminte marochinarie bijuterii florarii farmacii Galeriile Comerciale Pacea ( fostul cinematograf Pacea ) sedii ale unor banci importante agentii de turism Hotelul Imaratul Romanilor acest bulevard reprezentand si locatia principala pentru desfasurarea Festivalului International de Teatru toate aceste lucruri fiind un real avantaj pentru inchirerea in regim hotelier.
Accesul spre garsoniera se realizeaza prin galeria exterioara pe console aflata in curtea interioara iar suprafata de 41 mp este distribuita pe o incapere care poate fi mobilata specific unei chicinete si a doua incapere care este perfecta pentru a fi mobilata cu pat matrimonial si dulap pentru haine. Proprietatea dispune de doua bai o baie de servici cu acces din prima incapere si cea de-a doua baie cu acces din balconul apartamentului insa cu o investitie minima putand fi realizat accesul din prima incapere a garsonierei suprafata acestei bai permintandu-va sa montati si o cabina de dus sau o cada in functie de dorinta dumneavoastra. Pe balconul proprietatii se poate amenaja o zona de relaxare pentru savurarea cafelei dimineata.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2008 mentionam: usa la intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC parchet din lemn masiv gresie faianta si toate instalatiile schimbate respectiv cea electrica sanitara si de canalizare.
Poate fi achizitionata Cash, Prima casa sau prin Credit Ipotecar.

Cod oferta / id: P7484
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu