Garsoniera decomandata confort 1 balcon parcare de vanzare Selimbar
# 60245 • Vizualizări: 208 • 1 cameră
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:16, 29.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 48.000 €
  • Suprafața utilă 40
  • An construcție 2021
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Garsoniera de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata de 40 mp utili si balcon, situata la parterul unui imobil constructie 2021, cu izolatie termica, interfon la intrare si parcare amenajata.
Suprafata utila este distribuita printr-o compartimentare total decomandata, proprietatea fiind formata dintr-un hol la intrare care faciliteaza accesul spre living-ul cu suprafata de 18,13 mp si spre bucataria cu suprafata de 12,43 mp.
Ambele incaperi au acces pe balconul cu suprafata de 8.95 mp, balcon unde se afla si o magazie unde se pot depozita diverse lucruri, baia are o suprafata de 5 mp si este dotata cu geam pentru aerisire.
Garsoniera se vinde la stadiul de alb, cu usa metalica la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, centrala termica in condensatie Bosch si incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, 7 camere si tamplarie PVC.
Zona in care se afla imobilul este bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, hypermarket-uri, farmacii si restaurante.
Pentru achizitionarea apartamentelui se accepta toate formele de plata, incepand de la plata cash, credit ipotecar.
Totodata, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri am incheiat protocoale de finantare cu BCR.
Pozele sunt cu titlu de prezentare.
Fiecare proprietar are posibilitatea personalizarii apartamentului achizitionat, prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare ( gresie, faianta, zugraveli interioare, parchet, obiecte sanitare si usi de interior, contracost ).

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12777 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu