Exclusivitate - Spatiu comercial de inchiriat 60 mp utili Hotel Ramada
# 58109 • Vizualizări: 155 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:30, 29.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 950 €
  • Suprafața utilă 60
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune in EXCLUSIVITATE spre inchiriere un spatiu comercial in incinta Hotelulului Ramada amplasat la parter, hotel care a fost dat în folosință în iulie 2007, în urma unei investiții de circa 20 milioane euro fiind clasificat la patru stele, cu o suprafata utila de 60 mp, compartimentat open space.
Spatiul este situat in centrul orasului, la 50 de metri de zona pietonala a Pietei Mari, cu o vedere frumoasa spre oras, in apropiere se afla Catredrala Sfanta Treime, Muzeul National Brukenthal, Piata Mare, Piata Unirii, Pasajul Scarilor, magazine, statie de taxi, statie pentru mijloacele de transport in comun, farmacii, institutii financiar- bancare si multe alte puncte de atractie turistica.
Imobilul detine o deschidere la strada cu vitrina completa pe o lungime de 8 m, fiind compartimentat open space si beneficiind de sistem de iluminat spoturi, aplice; sistem de incalzire de 2 tipuri ( ventilo convectoare si perdea de caldura la intrarea in imobil ) autorizat ISU; amenajat si cu 2 accese una stradala si una din incinta hotelului, retea+swich. Imobilul dispune si de locuri de parcare.
Imobilul este pretabil datorita zonei premium in care este amplasat pentru cabinet de avocatura, farmacie, magazin, agentie imobiliara, agentie turism sau orice alta activitate ce prezinta interes la aceasta suprafata.
Se inchirieaza pe o perioada indelungata, chiriasul beneficiind si de alte servicii administrative ale hotelului.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12610 si contactati agentul de vanzari Anca Nechifor la numarul de telefon 0741.406.819 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu