Duplex la prima inchiriere 3 dormitoare 2 bai terasa 23 mp Vetrani
# 118671 • Vizualizări: 115 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:11, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.300 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
Descriere imobil
Casa tip duplex de inchiriat cu 4 camere, 2 bai, balcon, terasa in zona Veterani din Sibiu, cu suprafata utila de 120 mp si construita de 172 mp.

Imobilul are avantajele localizarii intr-o zona ferita de poluare si zgomot. Din punct de vedere al infrastructurii, dispune de canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, electricitate, instalatie TV si internet - telefonie. Regimul de inaltime al acestei case este de P+1E, fiind construita in anul 2022 si finisata pe parcursul anului 2023. Imobilul dispune de o compartimentare inteligenta, astfel ca suprafata utila de 120 mp este compusa la parter din living cu acces catre terasa, bucatarie separata cu zona de dining, o zona pentru depozitare, un grup sanitar amenajat, totul modern.
Imobilul a fost construit pe structura din caramida de 30cm, izolatie de 10cm, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, gri antracit Salamander.

La etaj, accesul se va face prin scara interioara, de unde se ajunge in holul care va face legatura cu cele 3 dormitoare, 1 balcon, un dressing propriu al unui dormitor, si o baie complet finisata. Casa dispune de instalatie electrica inteligenta, intrerupatoare touch screen, lustre moderne, incalzire in pardoseala cu automatizare, centrala termica, usa de metal la intrare si usi interioare celulare.
Cartierul Veterani este unul dintre cele mai bine cotate zone din Sibiu, fiind evidentiat in functie de 4 indicatori: trafic, repere, calitatea aerului si costul pe metrul patrat al imobiliarelor.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18207

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu