Duplex cu 4 camere si 2 bai de vanzare in zona linistita 123 mpu
# 109198 • Vizualizări: 82 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:13, 09.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 123
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Casa tip duplex cu 4 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei - Arhitectilor, judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 123 mp si 150 mp de curte libera, pozitionata intr-o zona rezidentiala foarte linistita in care predomina contructiile tip vila, constructie noua din 2022.
Proprietatea dispune de un teren cu o suprafata de 250 mp, imprejmuit si delimitat, pe care sunt amenajate 2 locuri de parcare, accesul pietonal si un spatiu verde.

Compartimentare si suprafete:
Locuinta este structurata din P+ E + Pod si este compusa la parter dintr-un living cu o suprafata generoasa, o bucatarie, o baie, hol si casa scarii.
Etajul casei este compus din: 3 dormitoare si o baie.

Locuinta se va preda la stadiul de alb interior si la cheie exterior.

Finisaje:
- centrala termica;
- geam termopan cu tamplarie PVC;
- tencuieli manuale;
- sape mecanizate;
- toate utilitatile racordate instalatii electrice si sanitare;
- racordare la retelele edilitare existente in zona.

Aceasta este construita la exterior din caramida Porotherm de 30 cm, cu izolatie de 10 cm, EPS 80, la interior s-a folosit caramida de 25 cm, pentru compartimentare tencuieli decorative, placata cu piatra ardezie, acoperis din tigla Bramac, curte amenajata cu pavaj si zona verde cu 2 locuri de parcare amenajate si acces pietonal.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17021

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17021

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu