Duplex cu 4 camere 2 bai 126 mpu si loc de parcare Sibiu Cristian
# 109946 • Vizualizări: 55 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:45, 02.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 128.950 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 126
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Duplex de vanzare in judetul Sibiu, localitatea Cristian, compusa din 4 camere, 2 bai, 2 balcoane, cu suprafata utila de 126 mpu si 159 mp suprafata construita, parcare, teren 250 mp din care o curte libera de 180 mp.
Locuinta are un regim de inaltime de P+E si este compartimentata astfel:
- la parter: hol de acces, living cu acces la curtea din spate, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, spatiu amenajat sub casa scarii pentru depozitare.
- accesul la etaj se face cu ajutorul unor scari solide din beton, unde se afla 3 dormitoare cu acces la balcon ( unul dintre dormitoare dispune si de dressing ), baie cu geam de aerisire si acces la pod.
Casa se preda la stadiul de alb la interior cu centrala termica, incalzire in pardoseala la parter, calorifere la etaj si o mana de lavabila.
La exterior se preda la cheie cu izolatie cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, balustrazi la balcon, acoperis din tigla Bramac cu garantie 50 de ani, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan ( 3 foi de sticla ).
Terenul pe care este construia casa este situat intr-o zona in continua dezvoltare, in jurul acestuia fiind doar case.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17143

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17143

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0740.760.240 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cristian? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cristian, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cristian? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0740.760.240

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Nicu Carlan

Sibiu