Duplex 6 camere de vanzare cu 170 mp teren liber in Selimbar Sibiu
# 70945 • Vizualizări: 17 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:45, 13.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 164.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 166
  • An construcție 2016
Descriere imobil
De vanzare o casa tip duplex cu 6 camere, carport si curte libera de 170 mp, situata in Selimbar , intr-un ansamblu linistit, predominat de case recent construite.
Imobilul s-a construit in 2016 si renovat in 2021, cu o suprafata utila de 166 mp, cu regim de inaltime P+1E+M, respectiv un parter compus din living cu acces in curte, o bucatarie inchisa, o baie de servici dotata cu geam.
Al doilea nivel al casei este format din 3 dormitoare, un dressing si o baie dotata cu geam de aerisire, proprietatea mai dispune si de o mansarda care a fost compartimentata in 2 camere finisate de 40 mp utili.
Proprietatea prezentata se vinde complet mobilata si utilata, avand ca si imbunatatiri: instalatie electrica, instalatie termica, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, porti pentru accesul auto si pietonal din fier, gard din soclu de beton cu inchideri din fier.
Pe langa avantajele prezentate, proprietatea dispune de o gradina si o curte frumos amenajate, iar zona in care se afla proprietatea este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar, oferind locuitorilor sai linistea atat de necesara dupa o zi in cotidianul agitat dar si facilitatea de a ajunge foarte rapid la punctele de interes public, precum centrul comercial Shopping City Sibiu, unde se afla atat sedii ale institutiilor financiar bancare, magazine, hypermarket-uri si statii ale mijloacelor de transport public.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0745.424.548 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13790

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu