Duplex 120 mp 100 mp curte 4 locuri de parcare de vanzare Sura Mica
# 121448 • Vizualizări: 16 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:26, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2023
Descriere imobil
Daca esti in cautarea unei proprietati care sa-ti ofere liniste, o priveliste frumoasa, dar care sa te tina departe de agitatia din oras, atunci trebuie sa fii foarte atent la acest anunt. 
TABOO Imobiliare va propune spre vanzare o casa de tip duplex cu o suprafata utila de 120 mp, situat la doar 5 minute de mers cu masina de Sibiu, in Sura Mica, aceasta casa este un mix perfect intre curte, locuri de parcare, priveliste si o compartimentare inteligenta. 
Casa este structurata pe doua niveluri fiind impartita astfel: la primul nivel se afla un living cu bucatarie open space, dar care la cerere pot fi compartimentate, wc de servici, camera tehnica, si un spatiu de depozitare. La etaj se afla o baie, trei dormitoare, dintre care unul matrimonial care dispune de dressing propriu. 
Casa se preda la cheie pe exterior si la alb pe interior, beneficiaza de centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC marca Salamander cu trei foi de sticla, usa de PVC la intrare, curte pavata in fata si curte libera 100 mp imprejmuita cu gard metalic. 
In imediata vecinatate a casei se afla sala de sport din Sura Mica, magazine alimentare, biserici, scoli, statii de autobuz, iar linistea si privelistea vor fi in mod cert apreciate de noul proprietar al acestei case. 

 


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18811

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18811

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sura Mica? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sura Mica, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sura Mica? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu