De vanzare casa moderna individuala 316 mp utili Selimbar Sibiu
# 71596 • Vizualizări: 172 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:06, 02.08.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 425.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 316
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Sunteti in cautarea unei proprietati moderne unde definitia de ACASA sa vina de la sine? Noi avem ceea ce cautati.
O casa individuala amplasata pe strada pavata in Selimbar cu o suprafata utila de 316 mp dintr-o suprafata totala de 395 mp, avand un regim de inaltime de D+P+1E,construita in 2018.Aceasta este compartimentata astfel:
- Demisolul cu o suprafata de 99 mp, se gasesc 2 camere ce pot fi atat birou cat si camera de sport, camera tehnica, camara.
- La parterul de 128 mp utili,intalniti terasa acces catre living si bucatarie de 16 mp, hol, living spatios si luminos, zona de luat masa si bucatarie, o debara si o baie placata cu marmura verde de India.
-Etajul 1 de 122 mp, dispune de un hol, 3 dormitoare dintre care la doua din ele puteti sa va bucurati de baie proprie si dressing incapator.
La exterior scapati de grija parcarii deoarece dispuneti de un garaj de 35 mp care poate gazdui 2 masini si in fata acestuia alte 3 locuri de parcare pot fi folosite.
Facilitatile si utilitatile acestei proprietati care o fac sa devina si mai interesanta sunt: sistemul de încălzire in pardoseala, pe toate cele 3 niveluri; centrala termica pe gaz 35kw cu boiler 300l; sistem de supraveghere video 8 camere IP, videointerfon / sistem control acces cu aplicație mobilă. Bucataria dispune de electrocasnice de ultima generatie iar insula de bucatarie are plita incorporata pe inductie , placată cu granit de 3 cm.
De asemenea usile exterioare și geamurile au profil din lemn triplustratificat Meranti iar scările interioare sunt placate cu marmura Brescia Sarda, parchet laminat de 12 mm.
La exterior proprietatea este izolata cu vata bazaltica de 12 cm, curtea si aleea pietonala / intrarea / gardul sunt placate cu granit, terasele exterioare sunt de asemenea placate cu granit, exista sistem de irigatii automat.
Casa este construita pentru a va creea cele mai frumoase momente find situata intr-o zona linistita dar cu acces facil catre zone comerciale,scoli, transport in comun.


Cod oferta / id: P13843
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu