De vanzare casa cu teren 647 mp in zona Piata Cluj din Sibiu
# 107098 • Vizualizări: 133 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:16, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 242.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 85
  • An construcție 1950
Descriere imobil
Casa de vanzare zona Piata Cluj din Sibiu, de 85 mp utili, construita pe un teren de 647 mp si 545 mp liberi.
Regimul de inaltime al casei este D + P, este impartita in 2 apartamente individuale cu intrare separata si este compartimentata dupa cum urmeaza:
-in partea din fata - un hol, o bucatarie cu posibilitate de a se amenaja si un living open space, o baie si o camera;
-in partea din spate - un hol, o bucatarie, o camera si o baie.
De asemenea, exista posibilitatea de unire a celor doua apartamente, deoarece usa de comunicare a fost acoperita cu rigips.
Incalzire acestui imobil este realizata separat, cu doua centrale termice si calorifere, cu contoare separate atat la gaz, cat si la curent si apa. In primul apartament exista si o soba de teracota.
Ambele apartamente se predau partial mobilate si partial utilate cu aragaze, frigider, hota.
La subsol se gaseste o pivnita de 20 mp.
Amplasata intr-o zona foarte linistita a Sibiului, casa este pretabila atat pentru rezidenta cat si pentru o investitie, fiind doar la cateva minute de mers pe jos de Centrul Istoric al Sibiului, si foarte aproape de scoli, spatii verzi sau zone comerciale.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16544

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16544

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu