De vanzare casa 7 camere pivnita 18 mp 377 mp teren Sura Mica Sibiu
# 82621 • Vizualizări: 29 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:02, 30.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 209.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 168
  • An construcție 2019
Descriere imobil
Casa de vanzare singur in curte in apropiere de Sibiu in localitatea Sura Mica, situata intr-o zona exclusiva de case constructii noi, acest imobil este construit in anul 2019 din caramida Porotherm pe un teren de 377 mp cu regimul de inaltime P+M cu suprafata utila de 168 mp si construita de 202 mp.
La parter casa este compusa din: living (cu iesire direct in gradina), sufragerie, dormitor/birou, bucatarie cu iesire in gradina, baie cu geam de aerisire; la etaj sunt 2 dormitoare cu acces la balcon, un dormitor matrimonial cu baie proprie si geam de aerisire, hol, baie cu geam de aerisire.
Mai este si un pod de 20 mp care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare si o pivnita de 18 mp in care accesul se face prin exterior. Imobilul este izolat exterior si tencuit cu decorativa. Ca imbunatatiri casa dispune de: gresie, faianta, parchet, lavabila, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa din PVC la intrare, usi celulare la interior, centrala termica cu incalzire prin calorifere.
Imobilul se vinde complet mobilat si utilat cu: frigider, masina de spalat vase, cuptor electric, cuptor microunde, plita electrica, hota, masina de spalat rufe, Smart Tv 19cm/4k, sistem audio, aer conditionat portabil. Zona in care se afla casa este una de interes deoarece imediat in aproprierea locuintei se afla scoli, gradinite, sali de sport.

Cod oferta / id: P14918
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sura Mica sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu