De inchiriat spatiu comercial zona Sub Arini in Sibiu
# 107152 • Vizualizări: 134 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:25, 28.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.180 €
  • Suprafața utilă 100
Descriere imobil
Taboo Imobiliare va propune spre inchiriere acest spatiu comercial compartimentat in doua birouri open space cu baie in fiecare incapere, pozitionat intr-o zona centrala a orasului Sibiu.
Situat intr-o zona ideala pentru sediul unei companii "de succes", spatiu de birouri, firme de IT, reprezentanta, call center, clinica medicala etc.
Imobilul dispune de spatii utile extrem de generoase cu o compartimentare foarte bine gandita, a fost renovat recent si beneficiaza de toate imbunatatirile si dotarile necesare desfasurarii activitatilor de birou incalzire cu centrale pe gaz cu calorifere, aer conditionat. Viitorul proprietar poate opta, in functie de viitoarea destinatie a cladirii, la o recompartimentare a spatiului util actual. Cladirea este foarte pretabila pentru investitie intrucat a fost inchiriata in totalitate pentru o perioada lunga de timp cu un contract foarte avantajos.
Avantajele spatiului sunt: vad pietonal, vitrina stradala, suprafata generoasa si faptul ca nu necesita investitie.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P16569

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Nicu Carlan

Sibiu