Spatiu comercial de inchiriat 100 mp cu vitrina in zona Centrala Sibiu
# 5122 • Vizualizări: 172 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:21, 07.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.500 €
  • Suprafața utilă 100
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat 100 mp utili cu vitrina stradala in Sibiu. Spatiul cu vitrina este localizat in zona Centrala a orasului, o zona cu vad pietonal intens, iar accesul in spatiu se face direct din strada, facandu-l sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale.
Spatiul are o camera foarte generoasa de tip open-space cu vitrina si acces stradal pentru activitatea companiei dumneavoastra , 1 grup sanitar si spatiu de depozitare. Inaltimea acestui spatiu este de 3m.
Avantajele spatiului sunt: vadul pietonal, vitrina stradala, suprafata generoasa si faptul ca nu necesita investitie, fiind renovat recent si doar la cateva minute de centrul orasului. Imobilul dispune de supraveghere video.

Utilitati si dotari:
- utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, internet;
- contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric.
Finisajele interioare:
- pereti: vopsea lavabila, faianta;
- podele: parchet, gresie;
- finisaj: finisat;
- geamuri: pvc, termopan;
- usa intrare: pvc.

Are in apropiere puncte de interes public, cum ar fi: supermarket-uri, administratia fiscala, benzinarie, magazine, hotel, scoli, mijloace de transport in comun, taxi.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18235

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalina Lica

Sibiu