De inchiriat apartament renovat cu 2 camere in Sibiu strada Rahovei
# 5385 • Vizualizări: 117 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:39, 10.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 210 €
  • Suprafața utilă 36
  • Etaj 4
  • Compartimentare -
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere renovat de inchiriat zona Rahovei in Sibiu situat la etajul intermediar 4 din 5 cu o suprafata totala de 43 mp construit in anul 1978 si renovat in totalitate in anul 2014 intr-o zona foarte cautata a orasului dar linistita cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
Acesta este compus din living spatios si luminos dormitor mobilat bucatarie mobilata la comanda si utilata cu aragaz si frigider baie cu cada geam de aerisire si obiecte sanitare noi de cea mai buna calitate si un hol la intrare unde este amplasat un cuier pe acelasi palier se afla si o uscatorie.
Locuinta se afla la prima inchiriere si este pretabila pentru o familie tanara aflata la inceput de drum zona fiind una foarte cautata pe piata imobiliara a orasului apartamentele de acest tip sunt foarte calduroase cu costuri foarte reduse la utilitati.
Acest imobil este dotat cu interfon situat pe o strada iluminata public cu acces usor in orice zona a orasului iar in apropiere sunt numeroase puncte de interes public gradinite scoli facultati magazine posta hotel piata agroalimentara mijloace de transport in comun si taxi.
Apartamentul prezinta urmatoarele dotari si imbunatatiri: geamuri termopan cu tamplarie PVC centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel izolatie termica si fonica atat la exterior cat si la interior gresie si faianta in bucatarie hol si baie iar in camere este mocheta.
Acest apartament se inchiriaza mobilat si utilat la pretul de 210 euro / luna usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5536 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu