De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu
# 45246 • Vizualizări: 294 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:47, 17.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 350 €
  • Suprafața utilă 85
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 4 camere decomandate bucatarie inchisa baie si 2 balcoane de inchiriat in Sibiu zona Vasile Aaron cu o suprafata totala de 102 mp situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje localizat pe o strada linistita avand in apropiere piata agroalimentara magazine scoli gradinite mijloace de transport in comun.

Suprafata utila de 85 mp a apartamentului este excelent compartimentata astfel: hol si cuier la intrare living 3 dormitoare decomandate si complet mobilate bucatarie inchisa cu loc de luat masa camara si electrocasnice ( aragaz hota si combina frigorifica ) debara baie cu cada aerisire si masina de spalat rufe doua dintre camere au iesire pe cate un balcon.

Locuinta este foarte luminoasa avand orientare de la Est spre Vest foarte calduroasa in sezonul rece fiind situata la etaj intermediar cu termosistem la exterior si doar 2 apartamente pe palier. Apartamentul dispune de imbunatatiri precum ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan centrala termica proprie cu calorifere din fonta mobilier usi din lemn la interior gresie faianta parchet izolatie termica la exterior usa metalica la intrare acces securizat in casa scarii pe baza de interfon cablu Tv si internet prin fibra optica.

Apartamentul se inchiriaza pe termen lung cu contract la pretul de 350 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10184 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu