Comision 0%! De vanzare apartament 2 camere in Selimbar Arin Residence
# 52693 • Vizualizări: 191 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 22:11, 30.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 49.500 €
  • Suprafața utilă 45
  • An construcție 2021
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Cauti sa cumperi un apartament constructie noua, intr-o zona rezidentiala si sa nu fie nevoie sa platesti comision?
Inseamna ca acest apartament se preteaza perfect cerintelor tale, este pozitionat in cartierul rezidential Arin din Selimbar cu termen de finalizare in anul 2021 si un comision de 0 % la cumparator.
Locuinta de care va spuneam mai sus este situata la etajul intermediar 2, dispune de o suprafata totala de 55,44 mp, compusa din living + bucatarie, dormitor, hol, baie, balcon si dressing.
Apartamentul cu 2 camere se preda la stadiul de ALB cu urmatoarele finisaje: izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, instalatie de incalzire cu distribuitor, centrala proprie in condensatie si calorifere din otel + senzor de gaz, instalații pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate, instalație electrica interioara cu tablou general + prize si intrerupatoare, usa metalica de acces in apartament, tamplarie PVC cu geam termopan cu 3 foi de sticla 5 camere, un loc de parcare privat, balcon finisat si placat cu gresie, racord gaz metan la bucatarie, racorduri apa-canal in bucatarie si bai, instalatii pentru Internet, Telefon, TV, tencuiala si finisaje, sapa autonivelanta, vopsea lavabila alba.
La acest apartament exista posibilitatea de a se achizitiona si la stadiul de CHEIE, iar pe langa finisajele standard se mai adauga usi de interior montate, obiecte sanitare montate, parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie, gresie și faianta in bai.
In interiorul complexului strada de acces este amenajata, asfaltata si iluminata, alei, trotuare si spatii verzi amenajate, parcari delimitate si pavate, casa scarii este placata cu gresie, zugraveli cu lavabila alba, balustrada si interfon, constructie din caramida Phorotherm, inaltime medie de 2,65 m.
Pretul de vanzare al apartamentului la stadiul de alb este de 49,500 euro cu 5 % Tva inclus, exista posibilitatea sa achizitionati apartamentul si la stadiul de cheie la pretul de 54,000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12306 si contactati agentul de vanzari Lucian Oana la numarul de telefon 0743.793.616 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu