COMISION 0! Casa sau spatiu comercial. Tu alegi! Sau de ce nu, ambele
# 123606 • Vizualizări: 28 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:32, 29.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 206.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 169
  • An construcție 1960
Descriere imobil
COMISION 0! TABOO Imobiliare va propune in reprezentare exclusiva o casa de locuit sau spatiu comercial sau de ce nu, ambele variante pentru ca: la parter se poate amenaja spatiul comercial, iar la etaj spatiul de locuit, astfel ca vei avea intr-o singura cladire confortul de a avea propriul bussines la tine acasa.
Proprietatea se afla pe strada Aleea Filozofilor nr. 18 din Sibiu. 

Cu o suprafata utila de 169 mp, compusa din 4 camere, bucatarie, baie, dressing si curte libera de 110 mp. Locuinta se preda la stadiul de alb, cu centrala termica noua, calorifere la primul nivel, in vreme ce la etaj noul proprietar poate alege ce fel de sistem de incalzire va folosi. Locuinta dispune de doua zone de acces, iar toaleta poate fi accesata si direct din curte, astfel ca daca in zilele de vara petreci timp cu prietenii pe terasa, acestia pot intra la toaleta fara sa deranjeze persoanele din interiorul casei.

Ca un beneficiu major locuinta a fost renovata in acest an, efectuandu-se lucrari de subzidire, astfel ca aceasta proprietate nu va avea nici un fel de probleme cu umiditatea sau igrasia.
Proprietatea dispune si de o volatilitate si mai exact ca poate fi transformata in spatiu comercial, iar curtea si terasa din fata casei ofera posibilitati multiple de amenajare.
Pe langa centrala termica proprie noua, marca Motan, locuinta dispune de calorifere, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de PVC la intrare, acoperis de tabla care a fost de asemenea consolidat in acest an.

In imediata vecinatate a imobilului se afla Spitalul de Pneumofiziologie, zona respectiva oferind acces cu facilitate spre principalele puncte de interes public din Sibiu, dar si spre centrul istoric.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P19312

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu