Comision 0% Casa individuala teren si livada 4000 mp Daia Noua Sibiu
# 108468 • Vizualizări: 32 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:02, 22.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 142.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Comision 0% la aceasta proprietate de vanzare, cu filigorie si teren 4000 mp in Daia Noua, Sibiu. Aceasta proprietate este formata din 2 case individuale, situate pe terenul intravilan total de 4000 mp , cu stadiul de predare al caselor la cheie, mobilate si utilate.
In curte se afla gradina, cu alee pavata, livada cu pomi fructiferi, magazie, 2 fantani si cele doua imobile. Proprietatea este situata intr-o zona de case linistita, ferita de trafic unde veti avea parte de intimitate. Strada din care se face accesul catre imobil este pietruita si iluminata.
Locuintele sunt confortabile si structurate astfel: Imobilul 1 este situat in prim plan al curtii si este desfasurat pe un etaj si mansarda astfel: parterul unde se afla bucataria tip open space cu zona de dining si baie. La etajul casei regasim livingul mobilat si utilat, iar la mansarda este dormitorul mobilat.
Imobilul al 2-lea este situat in plan retras al curtii si structurat astfel: bucatarie open space si baie la parter, cu dormitor la etaj. Ambele cladiri detin toate imbunatatirile moderne, astfel: ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, ferestre de lemn, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel.
Casa dispune de gradina cu alee pavata, 2 fantani, utilitati, iar incalzirea ei se face prin centrala cu calorifere. Acoperisul imobilului este facut cu tigla. Constructia a fost realizata din materiale de calitate, pereti tencuiti si zugraviti cu lavabila, usi de interior de lemn si termopan la intrare. Proprietatea este disponibila la stadiul de cheie, se preda mobilata si utilata asa cum se prezinta in poze.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16846

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Daia.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu