Comision 0% Casa de vanzare 5 camere curte pavata pivnita Lupeni Sibiu
# 90549 • Vizualizări: 33 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:38, 21.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 220.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 167
  • An construcție 1965
Descriere imobil
Casa de vanzare cu 5 camere in zona Lupeni din Sibiu, constructie renovate, mobilata si utilata. Imobilul este alegerea ideala pentru cei care vor 2 imobile incapatoare, dar cu 2 intrari separate una de cealalta. Terenul total al casei este de 237 mp, iar in curtea pavata se afla un tarc pentru animale de companie.
Imobilul este construit intr-o zona de case linistita, ferita de trafic unde veti avea parte de intimitate, acces spre parc, magazine, transport in comun. Strada din care se face accesul catre imobil este pavata si iluminata.

Locuintele sunt confortabile si structurate astfel:
Imobilul 1 este situat in prim plan al curtii si este desfasurat pe un singur nivel: parterul unde se afla un living generos, bucataria, 2 dormitoare, baie si holul care compartimenteaza camerele imobilului. Casa dispune de curte pavata, pivnita formata din 3 camere cu utilitati, un loc de parcare si de sistem supraveghere video, iar incalzirea ei se face prin centrala cu calorifere.
Acoperisul imobilului este facut cu tigla. Constructia a fost realizata din materiale de buna calitate, ferestre cu geam termopan, pereti tencuiti si zugraviti cu lavabila, tapet, usi de interior celulare si lemn la intrare. Locuinta este disponibila la stadiul de cheie, se preda mobilata si utilata asa cum este in poze.

Imobilul al 2-lea este situat in plan retras al curtii si structurat astfel: parter compus din 2 dormitoare decomandate, bucatarie utilata si mobilata si baie. De asemenea, si aceasta casa detine toate imbunatatirile moderne, astfel: ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel.
Aceasta proprietate este perfecta pentru familiile care doresc sa locuiasca intr-un mod individual si totusi alaturi de cei dragi.

Cod oferta / id: P15552
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu