COMISION 0% Casa 5 camere P+E tip duplex 180 mp teren Cisnadie Sibiu
# 75426 • Vizualizări: 400 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:49, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 150.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 123
  • An construcție 2022
Descriere imobil
COMISION 0% la aceasta casa de vanzare, cu 5 camere, bucatarie, baie, teren aferent de 180 mp liberi, disponibila imediat.
Daca iti doresti o casa in care sa fii primul proprietar si sa ai teren propriu,cu loc de parcare , aceasta casa este potrivita pentru tine.
Zona in care se afla casa este una linistita si cu acces facil la punctele centrale si cele de interes public situate in apropiere.
Casa are o suprafata totala de 148 mp dispusi la parter plus etaj,astfel:
- parter format din: living modern de 20mp, 1 dormitor de 12mp, 1 bucatarie, baie si hol
- etaj format din: 3 dormitoare, o baie cu geam pentru aerisire,hol si balcon.
Casa va fi predata la stadiul de alb,si va dispune de urmatoarele imbunatatiri: ferestre termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, curte spatioasa cu acces auto frumos amenajata.
Aceasta casa are avantajul de a o aduce la stadiul dorit ,cu finisajele dorite de d-voastra, punandu-va astfel amprenta personala asa cum mereu v-ati dorit.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14206

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14206

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu