COMISION 0! Apartament 3 camere etaj 1 de inchiriat pe str Siretului
# 120935 • Vizualizări: 38 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:08, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 400 €
  • Suprafața utilă 67
  • Etaj 1
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
COMISION 0! TABOO Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat pe str. Siretului, la etajul intermediar 1, al unui imobil construit in jurul anului 1980. 
Apartamentul este compus din living cu bucatarie open space, doua dormitoare, doua bai, hol despartitor cu debara si balcon. Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat, fiind pregatit atat pentru un cuplu, dar si pentru o familie.  
Locuinta dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de lemn masiv la intrare, usi de lemn pe interior. Apartamentul este calduros, are un singur perete exterior si este orientat spre soare. 

Imobilul este situat intr-o zona buna, cu acces facil spre punctele de interes public din Sibiu. In imediata vecinatate se afla magazine alimentare, farmacii, scoli, gradinite, biserici, statii de autobuz, statii de taxi, iar lista poate continua. 
Proprietarii nu accepta animale de companie, iar chiriasii nu vor achita comision. 


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18656

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18656

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu