Cladire industriala PRODUCTIE de inchiriat 3600mp zona Centrala Sibiu
# 119386 • Vizualizări: 39 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:48, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 10.500 €
Descriere imobil
Oportunitatea Ideală pentru Producție și Depozitare - Clădire Industrială în Zona Centrală a Sibiului

Bine ați venit la prezentarea unei clădiri industriale de închiriat, cu o amplasare strategică în inima frumosului oraș Sibiu. Această proprietate spațioasă de 3600mp oferă trei hale împărțite pe etajele 1, 2 și 3, fiind concepută pentru a satisface nevoile diverselor activități industriale. Cu facilități avansate, accesibilitate excelentă și un spațiu open space generos, această clădire se potrivește perfect pentru producție și depozitare.

Clădirea impresionează cu un regim de înălțime P+3E (parterul este inchriat), iar fiecare etaj cuprinde o hală de 1200mp. Accesul la fiecare hală se realizează fie pe scări, fie cu liftul de marfă, asigurând astfel o circulație eficientă a personalului și a mărfurilor. Cu o înălțime a halei de 3,8m, spațiul permite desfășurarea activităților industriale diverse și stocarea eficientă a mărfurilor.

Hala este compartimentată open space, oferind un spațiu luminos și aerisit, ideal pentru linii de producție sau depozitare organizată. Fiecare etaj dispune de 2 birouri separate, oferind un total de aproximativ 150mp de spațiu de birou. Aceste birouri sunt concepute pentru a susține activitățile administrative și de management ale afacerii dvs.

Pentru confortul și funcționalitatea maximă, clădirea dispune de aproximativ 10 grupuri sanitare, asigurând condiții igienice adecvate pentru personal. Accesul facil al camioanelor de mare tonaj este asigurat prin accesul tir și rampa de descărcare, facilitând logistica și livrarea mărfurilor. Curtea spațioasă oferă suficient spațiu pentru manevrarea și parcare vehiculelor.

Clădirea este echipată cu toate utilitățile necesare unei afaceri moderne și eficiente, incluzând curent trifazic, gaze, apă și canalizare. De asemenea, centrala termică asigură încălzirea optimă a spațiului, asigurând confortul în timpul sezonului rece.

Proprietatea este disponibilă la un preț competitiv de 3 euro/mp + TVA, reprezentând o oportunitate excelentă pentru afacerea dvs.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu