Castel de vanzare cu piscina interioara si 2700 mp teren in Paltinis
# 31014 • Vizualizări: 143 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:51, 12.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.500.000 €
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va ofera spre vanzare o proprietate de lux mai exact un castel cu un design deosebit, construit in anul 2005 si complet renovat in anul 2020, situat intr-o zona de vis, departe de zgomotul infernal al orasului, cu o panorama extraordinara asupra lantului muntos Cindrel din imediata apropiere, a Muntilor Fagaras si totodata la numai cateva minute de toate punctele de interes din statiune.
Odata cu renovare proprietatii materialele si finisajele folosite sunt de calitate superioara, centrul spa a fost complet renovat si dotat cu echipamente moderne, dispune de instalatii electrice, sanitare, incalzire ( inclusiv incalzire in pardoseala), platforma amenajata pentru Butangaz, panouri solare, alimentare cu curent prin circuit independent, centrala termica pe lemne, boilere, 2 puffere.
Imobilul dispune de piscina, jacuzzi, spatiu relaxare, spatiu fitness, masa de tenis, ciubar de 12 persoane, zona de BBQ, iaz.
Castelul se afla pe o suprafata de teren de 2700 mp, din care 1790 mp amenajati si 928 mp de padure, suprafata utila a proprietatii este de 640 mp cu regimul de inaltime D+P+3E compartimentata astfel:
DEMISOLUL este compus din jacuzii pentru 6 persoane, sauna pentru 6 persoane, camera tehnica, spatiu depozitare, receptie, zona de relaxare si piscina.
PARTERUL dispune de living cu geamuri termopan 180 x 200 cm, gresie, incalzire in pardoseala, tavan imbracat in lemn, cu barne aparente si geamuri VELUX, dormitor cu balcon si baie ( WC, bideu, chiuveta, cabina dus ), vestibul placat cu piatra, hol central imbracat in lemn, cu parchet stejar, WC serviciu, bucatarie cu logie ce dispune de dotari complete, sufragerie / zona de luat masa cu logie – mobilata, balcon si 2 terase.
ETAJ I compus din 4 dormitoare cu balcon si baie ( WC, bideu, chiuveta, cabina dus ), balcon si terasa, iar balcon interior imbracat complet in lemn, cu balustrada din lemn sculptat, cu deschidere deasupra livingului si spre terasa pietruita.
ETAJ II: 3 dormitoare cu balcon si baie ( WC, bideu, chiuveta, cabina dus ), terasa, hol si casa scarii.
ETAJ III dispune de o camera de relaxare cu acces la terasa exterioara.
Cladirea secundara este compusa din: camera de zi, 4 dormitoare, 2 bai, terasa, spatiu pentru depozitare si garaj.
Acest minunat castel se poate transforma usor si intr-o afacere de sucess dat fiind amplasamentul prielnic, statiunea Paltinis fiind una dintre favoritele romanilor dar si a persoanelor venite de pe alte meleaguri cunoscuta pentru odihna si tratament cu sezon permanent de importanta nationala, este cea mai veche statiune din Romania si se afla la cea mai inalta altitudine din tara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11704 si contactati agentul de vanzari Lucian Oana la numarul de telefon 0743.793.616 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu