Case individuale de vanzare 640 mp utili zona Turnisor Sibiu
# 80746 • Vizualizări: 27 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:33, 09.05.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 899.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 320
  • An construcție 2012
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o proprietate cu 2 case si o suprafata totala de 640 mp utili, fiecare imobil dispunand de 320 mp cu o amprenta la sol de 96 mp construiti fiecare, amplasate pe un teren de 1.065 mp, iar terenul liber fiind de 823 mp. Ambele imobile sunt construite la fel, compartimentarea fiind dupa cum urmeaza:
- Demisol: unde puteti descoperi o crama, o pivnita, o camera tehnica unde se afla o centrala pe paleti care este varianta alternativa a centralei termice pe gaz si care ofera o varianta economica in perioada rece si o baie.
- Parter: gasiti un living spatios, bucataria principala, o baie si inca o camera destinata depozitarii si echipamentelor de curatenie ( frigider, masina de spalat rufe, uscator )
- Etaj 1: pe acest palier se regasesc 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie si dressing propriu.
- Mansarda: 3 camere si o baie.
Partea de finisaje interioare difera insa, in ambele putem regasi zone cu incalzire in pardoseala, parchet masiv, marmura, travertin, gresie. Peretii sunt vopsiti cu lavabila, dar gasim si zone in care sunt acoperiti cu tapet. Usile interioare sunt de tip celular, dar si usi din sticla. Vitraliile sunt de tip pvc cu 7 camere cu geam termopan cu 3 foi de sticla.
Structura imobilelor este din caramida porotherm cu izolatie externa de 10 cm.
Fiecare imobil dispune afara de o filigorie de 25 mp amenajate cu tot ce trebuie pentru a petrece un timp liber de calitate impreuna cu familia si prietenii.
Ambele imobile se vand conform pozelor, complet utilate si dotate. Imobilele dispun separat de utilitati si contorizare: apa, canalizare, curent, gaz.

Telefon: 0785.822.822 Cod oferta / id: P14764

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu