Casa180 mp 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Tilisca
# 43769 • Vizualizări: 43 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 01:39, 15.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 450 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa de inchiriat cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Tilisca construita in anul 2000 si structurata pe 3 niveluri: deminsol, parter si mansarda avand o suprafata totala de 180 mp.
La demisolul casei este o bucatarie spatioasa cu loc de luat masa o baie cu cada si geam de aerisire; la parter este un living spatios si luminos care are iesire pe balcon si o baie de serviciu ; la mansarda este un dormitor matrimonial cu iesire pe balcon dressing in fiecare camera baie cu cabina de dus si geam.
imobilul este complet mobilat modern si utilat avand masina de spalat rufe televizoare cuptor aragaz si frigider.
Ca si imbunatatiri are izolatie termica exteriora centrala proprie cu calorifere de otel parchet laminat geamuri termopan gresie faianta.
Curtea libera a imobilului este de 560 mp unde sunt construite doua garaje pentru automobil filigorie pentru relaxare vara iar privelistea de pe balcon este placuta spre gradina frumos amenajata.
Imobilul este situata pe o strada nou asfaltata cu iluminat stradal intr-o zona linisitita ferita de traficul intens al orasului iar in apropiere sunt punctele de interes public.
Casa se inchiriaza la pretul de 450 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2432 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu