Casa tip duplex la cheie de vanzare 105mp 4 camere zona Selimbar Sibiu
# 106707 • Vizualizări: 101 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:02, 12.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 170.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 105
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Casa cu 4 camere din Sibiu este alegerea perfectă pentru tine și familia ta. Situată în zona Selimbar, această proprietate îți oferă confortul și liniștea de care ai nevoie, fiind ferită de aglomerația urbană. Casa dispune de o suprafață utilă de 105 mp și este formată din 4 camere, 2 băi și un balcon de 6,7 mp, aranjamentul fiind ideal pentru o familie de dimensiuni medii.

Aceasta este construită în regim de înălțime P+1E+Pod și a fost finalizată în 2022. Este prevăzută cu termoficare, centrală proprie, incalzire pardoseala, centrala in condensare Bosch și izolație termică cu polistiren de 10 cm, elemente esențiale pentru a te bucura de un confort termic optim indiferent de anotimp.

Bucătăria este la cheie, însă proprietatea se vinde nemobilată pentru a-ți putea personaliza spațiul așa cum dorești. Ușile interioare sunt din lemn și panel, geamurile sunt din PVC și termopan, prevăzute cu profil cu 7 camere și 3 foi de sticlă, iar peretele este vopsit cu vopsea lavabilă. Totodată, casa beneficiază de parcare proprie in curte.

Având eficienta energetica categoria B, vei economisi semnificativ la cheltuielile de întreținere. Proprietatea dispune și de un teren în suprafață aproximativă de 250 mp, iar baile sunt amenajate cu bun gust și prevăzute cu toate dotările necesare.

Zona este aproape de institutii de invatamant de stat si private, magazine de cartier, parcuri, restaurante și cafenele, cu acces facil către arterele principale. Proprietatea poate fi achiziționată atât prin cash (virament bancar), cât și prin credit ipotecar (finanțare).

Așadar, nu rata ocazia de a te muta în casa visurilor tale!
Echipa Klic imobiliare este pregătită să îți ofere servicii de calitate și să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru tine și familia ta. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionări, nu ezita să ne contactezi.

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu