Casa tip duplex cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Lazaret
# 58363 • Vizualizări: 26 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:06, 16.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 1965
Descriere imobil
Casa de vanzare tip duplex cu 2 camere si o suprafata utila de 65 mp, situata in Sibiu zona Lazaret, in imediata apropiere de cel mai important centru comercial Promenada Mall.
Casa este pretabila atat pentru familie cu copii, deoarece beneficiaza de o curte libera de 131 mp cu suficient spatiu pentru desfasurare si de o gradina unde iubitorii de agricultura isi pot planta flori sau diferite legume cat si pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul facand shopping in Mall-uri sau pentru cei care isi doresc un job in acest centru comercial deoarece este situata la doar 10 minute de mers pe jos de acesta.
Casa are o suprafata construita de 81 mp, structurata pe un singur nivel si compartimenta in 2 camere de 20 mp fiecare, mobilate in stil vintage, doua holuri foarte spatioase cu suprafete de 5 mp si 3,5 mp, o camara, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, frigider si cu spatiu amenajat pentru servit masa, si o baie renovata recent si utilata modern cu cabina de dus, vas de toaleta, chiuveta, mobilier cu sertare, oglinda si aerisita printr-un geam termopan.
Casa beneficiaza de o pivnita cu suprafata de 17 mp si anexa, un garaj cu suprafata de 18 mp. Incalzirea casei este facuta cu centrala termica individuala si calorifere, iar intr-una dintre camere s-a pastrat o soba de teracota functionala atat pentru aportul ridicat adus la incalzirea locuintei cat si pentru aspectul vintage al camerei.
Pentru a va oferi mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare va stau la dispozitie.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12633 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu