Casa tip duplex 4 camere 264 mp teren de vanzare zona Cisnadie Sibiu
# 106280 • Vizualizări: 30 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:15, 23.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 115.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 96
  • An construcție 2021
Descriere imobil
COMISION 0% la cumpararea acestei proprietati !!!
Casa de tip duplex de vanzare, constructie noua, 4 camere cu o suprafata de 91 mp utili, 121 mp suprafata construita si o curte libera de 229 mp.
Imobilul este situat intr-o zona linistita de case, in Cisnadie, cu acces usor catre orasul Sibiu, catre cetrul comercial Shopping City Mall Selimbar.
Casa este structurata pe 2 nivele ce asigura spatiul de 96 mp utili ( parter, mansarda si pod deservit pentru depozitare ).
- parterul dispune de un living open space cu bucatarie cu o suprafata de 32 mp, o baie generoasa de 5 mp cu geam de aerisire si doua spatii de depozitare ce pot fi regandite dupa propriile nevoi.
- la nivelul urmator se afla zona de odihna unde sunt: un hol de 4,7 mp, baie cu suprafata de 3 mp si cele 3 dormitoare.
Predarea se va face in decembrie 2022 in urmatoarele conditii:
- peretii si tavanele finisate cu doua maini de glet si un strat de vopsea lavabila, pardoseala finisata la nivel de sapa, ferestre si usa la intrare realizate cu tamplarie PVC Salamander
- 5 camere si 2 foi de sticla, feronerie Maco. Instalatie termica cu pompe de caldura aer-apa si instalaltie de incalzire prin pardoseala, instalatie sanitara la nivel de racord, instalatie electrica la nivel de doze.
- la exterior termosistemul este realizat din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa.
- la mansarda tavanele sunt din placi de rigips cu vata minerala de 30 cm prinse pe cadru de lemn.
- podul poate fi folosit ca si spatiu de depozitare.
- locurile de parcare, doua la numar, sunt amenajate cu dale.
De asemenea aleea pietonala de acces in casa si zona de terasa sunt amenajate cu dale. Curtea este imprejmuita cu gard de lemn pe cadru metalic si fundatie de beton. Accesul auto in curte se face pe o poarta culisanta cu dechidere automatizata.
Pozele cu finisaje la cheie sunt doar de prezentare.
Suntem oricand dispusi să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisa.
Pretul afisat este pentru plata cu avans de 70% si diferenta de 30% la incheierea contractului, iar pentru plata integrala pretul este 100.000 euro

Detalii contact

Persoana de contact: Darius Adam

Sibiu