Casa tip duplex 160 mpu 5 camere finisat la cheie Cristian
# 75285 • Vizualizări: 380 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:36, 15.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 154.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 160
  • An construcție 2021
Descriere imobil
De vanzare casa tip duplex cu 5 camere si teren liber de 140 mp in localitatea Cristian din judetul Sibiu. Imobilul este construit pe o parcela de 220 mp, iar casa are o suprafata utila de 160 mp si regim de inaltime P+1E. Compartimentarea casei este pretabila pentru familii cu copii si este urmatoarea:


La parter gasim livingul cu bucataria open space, o baie cu geam de aerisire, 1 camera ( unde poate fi amenajat un birou ) si spatiu de depozitare sub casa scarilor.
La etaj ajungem pe o scara interioara unde se afla cele 3 dormitoare, balcon , baie si dressing.

Casa se va preda la cheie atat in interior cat si in exterior. In interior finisajele sunt parchet, gresie, faianta, scari din granit, obiecte sanitare si prize iar la exteriorul va fi izolat cu polistiren si tencuiala decorativa. Scara interioara are mana curenta din sticla securizata.Incalzirea este prin centrala proprie calorifere si incalzire prin pardoseala.
Proprietatea are si mansarda de 45 mp utili in care se poate amenaja zona de locuit

Ferestrele sunt tip termopane Salamander iar acoperisul va fi acoperit cu tigla Bramac iar casa va fi racordata la utilitati ( gaz, curent, apa si canalizare). In fata casei este loc de parcare pentru 3 masini iar zona este o zona de case noi si este o zona retrasa a Cristianului ceea ce face ca atunci cand te retragi acasa, sa beneficiezi de liniste.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14205

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14205

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0723.510.808 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cristian? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cristian, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cristian? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu