Casa tip duplex 120 mp utili de vanzare in Sura Mica
# 29718 • Vizualizări: 21 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:40, 17.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 83.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2019
Descriere imobil
Casa moderna compusa din 4 camere decomandate 2 bai si o terasa de vanzare in Sura Mica intr-o zona extrem de frumoasa si linistita cu o priveliste superba asupra muntilor Fagaras aproape de Sibiu si Ocna Sibiului cu acces facil la autostrada A1 cu o suprafata de 245 mp teren si o deschidere stradala de 10 metri liniari construita si finisata in anul 2018 avand regimul de inaltime P+1 si pod cu posibilitate de mansardare si 2 locuri de parcare in curtea imobilului.

Aceasta casa este de tip duplex si are o suprafata utila de 120 mp impartita pe doua nivele despartite cu plansee din beton armat astfel: la parter un living cu bucatarie open space de 37 mp si o baie de servici de 5 mp la etaj 3 dormitoare si o baie.
Aceasta vila face parte dintr-un complex rezidential de case si vile constructii noi cu acces la utilitati precum apa canalizare curent si gaz toate incaperile au fost finisate cu materiale de cea mai buna calitate si prezinta imbunatatiri si dotari cum ar fi: caramida de 30 cm cu tencuiala decorativa astfel zidul despartitor dintre cele 2 case este de 1 m acoperis nou din lemn cu tigla Bramac sape mecanizate in toate incaperile geamuri termopan cu 7 camere de termoizolare usa termopan la intrare centrala termica proprie cu calorifere din otel.

Curtea libera a acestui imobil are o suprafata de 145 mp spatiu suficient pentru amenajarea unui garaj foisor cu gratar spatii verzi loc de joaca pentru copii sau chiar o piscina exterioara pentru a va petrece timpul liber in zilele calduroase. Partea din fata este pavata cu piscoturi aici putand fi parcate 2 masini.

Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 83.000 euro negociabil se accepta orice tip de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11410 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu