Casa tip duplex 115 mpu 4 camere curte libera 170 mp carport Cisnadie
# 109001 • Vizualizări: 120 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:41, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 119.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 115
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Doresti sa te muti intr-o zona mai linistita si retrasa, dar aproape de orasul Cisnadie? Avem acest duplex pentru tine si familia ta.

Casa de vanzare din zona Cisnadiei este o casa de tip duplex, cu un regim de inaltime Parter + 1 etaj si este compartimentata astfel:
~ Parter: hol, living cu iesire in terasa partial acoperita, bucatarie open space, dar se poate adapta si la bucatarie inchisa, o baie si o debara;
~ Etaj: hol, 3 dormitoare prevazute cu logie, o baie si un dressing;
~ Pod generos pentru depozitare.

Casa a fost construita in anul 2022 cu o structura din caramida si sistem de incalzire cu pompa de caldura. Curentul, canalizarea si apa sunt conectate la imobil, iar gazul are termen de conectare la sfarsitul anului. Casa se preda cu pompa de caldura si ncalzire prin pardoseala inclusa in pretul afisat tocmai pentru a fi o alternativa la incalzirea cu gaz. Calitatea materialelor si a executiei se pot demonstra cu cartea tehnica a proprietatii.

Suprafata construita a casei este de 154 mp, suprafata utila de 115 mp, iar terenul are o suprafata totala de 250 mp si este ingradit cu gard de plasa. Casa are o curte libera de 170 mp cu zona verde in spatele imobilului, iar curtea din fata se va preda finisata cu pavaj, unde pot parca 2 masini. Proprietatea beneficiaza si de carport cu o suprafata de 16 mp.

Zona de case este o zona linistita, cu multe case noi, cu priveliste spre muntii Cindrel si Fagaras, iar la o distanta de 1,5 km pe sosea ajungem in Cisnadie si la o distanta de 2,5 km pe sosea ajungem in Sibiu. Casa se preda la exterior la cheie (izolata, vopsea decorativa si ornament din lemn), iar la interior la stadiul de gri ( tencuiala si sapa), dar daca se doreste continuarea lucrarilor, acestea se pot executa contra cost.


Finisaje:
~ Usa intrare: metal;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Podele: nefinisat;
~ Izolatii: exterior.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16964

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16964

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu