Casa superba cu 890 mp teren de vanzare in zona Centrala Sibiu
# 109945 • Vizualizări: 165 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:30, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 900.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 512
  • An construcție 2004
Descriere imobil
De vanzare o proprietate superba cu 890 mp de teren, situata in zona Centrala, pe o strada foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar. Suprafata utila si suprafata terenului a acestei proprietati reprezinta o oportunitate rar intalnita pentru aceasta zona a orasului.
Proprietatea cu o suprafata totala de 674 mp este formata dintr-un corp de cladire foarte bine compartimentat, dispunand de doua intrari separate, facand aceasta proprietate pretabila si pentru doua familii sau pentru deschiderea unei afaceri.
Prima intrare faciliteaza accesul spre demisolul cladirii unde se afla o pivinita boltita de 140 mp utili, formata din 4 incaperi si spre parterul cladirii in suprafata utila de 140 mp, momentan aflat in stadiu de renovare. Aceasta suprafata este distribuita in 3 camere spatioase si luminoase, o bucatarie, doua bai si o baie de servici.
Cea de-a doua intrare a cladirii faciliteaza accesul spre corpul de cladire construit in anul 2004 si renovat in 2018, dispus pe doua nivele, primul nivel in suprafata utila de 140 mp, format dintr-un living foarte spatios si luminos, mobilat cu canapele si mobila specifica, dispunand si de o zona special amenajata pentru dining si o bucatarie mobilata si utilata cu plita, cuptor si masina de spalat vase, incorporate in mobila, hota, frigider si zona de luat masa. Tot la acest nivel se afla si un dormitor cu acces pe balconul casei cu vedere spre curtea interioara si o alta incapere mobilata ca birou. Baia este mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cada si geam.
Prin intermediul scarilor din structura de beton si o casa a scarilor foarte spatioasa cu un design aparte, ajungem la mansarda proprietatii in suprafata utila de 90 mp, formata din doua dormitoare mobilate specific, cu acces atat pe balconul proprietatii cat si pe terasa de 40 mp, si o baie mobilata si dotata cu cabina de dus si geam.
Aceasta casa dispune in total de 7 camere, 2 bucatarii, 5 bai, 6 balcoane in suprafata totala de 20 mp si o terasa superba cu vedere spre curtea interioara a casei in suprafata de 40 mp.
Proprietatea dispune de numeroase imbunatatiri, precum: usa intrare atat din lemn cat si din termopan cu tamplarie PVC, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, doua centrale termice si o centrala pe lemne, calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Aceasta proprietate minunata este o oprtunitate excelenta pentru cine isi doreste sa locuiasca intr-o zona exclusivista, o zona linistita si predominata de case si zone verzi. De asemenea, suprafata proprietatii si a terenul, reprezinta un avantaj real si pentru deschiderea unei afaceri, cum ar fi o clinica medicala, compartimentarea de care dispune proprietatea fiind perfecta.
Zona in care se afla proprietatea este una linistita insa foarte aproape de toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor financiar bancare, zone comerciale, statii ale mijloacelor de transport public si multe altele.
Terenul liber de 721 mp este impartit in doua curti, una situata in fata proprietatii, si cealalta situata in spatele proprietatii, aceasta beneficiind si de intimitate, fiind inconjurata doar de alte gradini si curti. Ambele curti sunt amenjate cu gazon si alei din dale de beton.
Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P17140

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu