Casa spatioasa cu 4 camere si garaj de inchiriat in Sibiu Terezian
# 29807 • Vizualizări: 160 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:04, 18.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 950 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Va propun spre inchiriere o casa individuala cu o suprafata de 180 mp utili construita in anul 2007 si renovata in anul 2019, cu 4 camere decomandate si garaj, in zona Terezian din Sibiu.
Suprafata utila de 180 mp este eficient compartimentata si anume:
-la demisolul casei se afla un garaj pentru a va proteja autoturismul de vremea capricioasa, pivnita in suprafata de 25 mp, camera tehnica cu spalator in care se afla si o scara care face accesul la parterul casei.
-parterul casei este compus dintr-un living de 70 mp, bucatarie cu loc de luat masa, camara, hol si baie, iar in living se mai afla o scara pe structura din lemn care face accesul la etaj.
-la etaj sunt 3 dormitoare complet mobilate,( dormitorul matrimonial dispune de iesire pe balcon ), un hol cu iesire pe balcon, o baie cu cada si geam de aerisire si un dressing.
Casa este complet renovata in vara anului 2019 si dispune de imbunatatiri, precum: mobilier, geamuri termopan noi, parchet laminat, mansarda cu podea din lemn, gresie si faianta in bai, centrala termica cu calorifere din otel.
Curtea interioara din spatele acestui imobil are o suprafata de 300 mp si este amenajata cu zona verde, flori si pomi fructiferi, o splendoare pe timpul verii pentru a petrece timpul liber la aer curat.
Acest imobil este disponibil si se inchiriaza la pretul de 950 euro / luna, negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10765 si contactati agentul de vanzari Roxana Mesaros la numarul de telefon 0743.793.286 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Roxana Mesaros

Sibiu