Casa spatioasa 1000 mp teren de vanzare in Fantanele Sibiu COMISION 0%
# 72438 • Vizualizări: 11 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:40, 25.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 237.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 360
  • An construcție 1971
Descriere imobil
Bucura-te de liniste si natura, alege o vilă departe de aglomeratia orasului Sibiu, dar aproape de toate facilitătile de care ai nevoie!
Casa individuala de vanzare in Fantanele, ideala pentru afacere regim hotelier, cu regim de inaltime P+M.
Imobilul dispune de 360 mp locuibili, si este alcatuit din 2 corpuri de cladire.
Primul corp de cladire este alcatuit din pivnita, chicineta, baie, camera de zi si dormitor, ideal pentru inchiriere in regim hotelier prin Airbnb sau Booking.
Al doilea corp de cladire este alcatuit la parter din living ( din living avem iesire separata in spatele curtii din spate unde este padurea iar casa ofera panorama deosebita la munti ), hol, 2 seminee, bucatarie complet mobilata si utilata (masina de spalat, plita electrica, combina frigorifica, cuptor electric, etc), baiecu geam de aerisire. Iar la etaj avem 3 dormitoare si 2 bai, iar dormitorul matrimonial dispunde de baie proprie.
Casa are canalizare, apa curenta si se vinde complet mobilata si utilata.
Datorita imbunatatirilor existente consturile pentru intretinerea proprietatii sunt foarte mici, casa este izolata la exterior, ferestrele sunt din PVC cu geam termopana, acoperisul este din tigla, iar ar incalzirea proprietatii se face prin centrala cu pompa de caldura si calorifere din otel.
Casa este perfecta atat pentru o familie mare, cat si pentru o investitie de tipul unei pensiuni, Airbnb, workshop-uri, retreat-uri.
Zona este deosebita, cu potential turitic urias, formata dintr-o comunitate de oameni tineri cu copii veniti din toate colturile tarii. La 3 km de casa este gradinita privata Waldkinder in padure si scoala cu sistem alternativ de predare.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat, sigur si modern intr-un cadru natural deosebit! Va invitam sa descoperim impreuna, in cadrul unei vizite de prezentare, proprietatea descrisa mai sus!
Hai la o vizionare si bucura-te de natura fara sa renunti la confort.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P13928

Toate anunturile actualizate zilnic din Fantanele sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu