Casa singur in curte si 4 garsoniere de vanzare pe strada Laptariei
# 5362 • Vizualizări: 74 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:38, 12.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 130.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 70
  • An construcție 1960
Descriere imobil
Oportunitate de investitie de vanzare pe strada Laptariei din Sibiu! Casa singur in curte cu 2 camere 4 garsoniere ideale pentru inchiriat bucatarie de vara 2 carporturi si posibilitatea de a mai construi inca 3 garsoniere la etaj plus curte libera 750 mp de vanzare in exclusivitate la TABOO IMOBILIARE!
Situata intr-o zona linistita care ofera cu facilitate accesul spre punctele de interes public din oras locuinta este compusa dintr-o casa cu 2 camere 1 bucatarie 1 baie o debara si pivnita in suprafata totala de 75 mp la care se mai adauga 4 garsoniere individuale la cheie 2 carporturi o bucatarie de vara la stadiul de rosu 3 garsoniere la etaj nefinalizate. Curtea libera ofera posibilitatea parcarii a unui numar de 6-7 autoturisme in curte ramanand loc liber pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii sau poate chiar a unei piscine generoase.
Din punct de vedere al imbunatatirilor locuinta beneficiaza de centrala termica proprie pentru casa boiler pentru garsoniere si incalzire electrica pentru acestea din urma. Totodata garsonierele beneficiaza de contorizare individuala pentru curentul electric.
Imobilul se afla intr-o zona linistita ferita de aglomeratie dar care ofera cu usurinta accesul spre punctele de interes public din Sibiu.
Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 130.000 euro negociabil. COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9040 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu