Casa singur in curte mobilata si utilata de vanzare in Sibiu
# 31559 • Vizualizări: 22 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:18, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 120.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 115
  • An construcție 2012
Descriere imobil
Casa singur in curte de vanzare in Sibiu complet mobilata si utilata situata intr-o zona de case constructii noi si pozitionata pe o strada asfaltata ce dispune de infrastructura completa trotuare si iluminat stradal.
Locuinta este finisata la cheie si renovata anul acesta iar suprafata utila de 115 mp este impartita intre cele 2 etaje ale sale ingenios compartimentate ce imparte locuinta in doua zone de locuit. Zona de zi aflata pe parter este formata dintr-un hol ce face legatura in partea stanga cum intram cu bucataria inchisa mobilata si utilata ce are suprafata de 11 mp in partea dreapta cu baia de servici dotata cu cabina de dus si geam de aerisire iar in partea din fata face legatura cu camera de zi ce are suprafata de 41 mp ce este complet mobilata si dispune de iesire in curtea din spatele casei. Zona de noapte este compusa din 3 dormitoare generoase ( un dormitor matrimonial cu suprafata de 21 mp si 2 dormitoare pentru copii sau musafiri ce dispun de acces pe balcon ) o baie dotata cu cada si geam de aerisire si holul din care se face accesul catre podul casei ce este termoizolat hidroizolat si podit cu scandura de 5 cm ideal pentru spatiu de depozitare sau amenajarea unui dormitor cu baie si dressing propriu.
Terenul aferent locuintei este impartit intre curte si gradina partea din fata este pavata cu dale din beton si amenajat pentru parcarea a doua masini de dimensiuni mari datorita retragerii mari fata de strada gradina din spatele casei este generoasa si amenajata cu gazon si pomi ornamentali iar anexa pozitionata pe latura din spate a gradinii reprezinta un loc pentru depozitare foarte util.
Imbunatatirile si dotarile locuintei constau in centrala termica marca Porotherm de 24 kw cu calorifere din otel tamplaria PVC cu geam termopan izolatia exterioara din polistiren de 10 cm zidaria este realizata exterior-interior din caramida Porotherm de 30 cm si 25 cm grosime invelitoarea este tigla Bramac cu hidroizolatie etajul este termoizolat cu cu 25 cm din vata minerala parchet laminat in dormitoare camera de zi si hol gresie faianta si semineu in living.
Valoarea locuintei complet mobilata si utilata este de 120000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8355 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu