Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala
# 31357 • Vizualizări: 27 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:13, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 350.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 172
  • An construcție 1920
Descriere imobil
Taboo Imobiliare va ofera spre vanzare o casa singur in curte in Sibiu zona Orasul de Jos cu 5 camere 2 bai garaj de 38 mp suprafata totala teren 471 mp pod pe toata suprafata casei cu posibilitate de mansardare intr-un imobil solid la doar 3 minute de mers de Centrul Istoric Piata Mare Piata Mica pretabil pensiune sau regim hotelier datorita compartimentarii si pozitionarii in zona centrala construit din caramida in anul 1920.
Locuinta are o suprafata construita de 207 mp din care 172 mp utili si este situata intr-o zona foarte frumoasa si linistita de case si totodata de numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli gradinite banci farmacii spatii verzi magazine centrul orasului si multe altele.
Imobilul are 2 intrari separate si este compartimentata in felul urmator:
- in prima parte a locuintei la intrare este un hol din care in partea stanga se intra intr-un living generos cu geamuri direct la strada apoi drept in fata baia cu cada iar in partea stanga 2 camere nedecomandate.
- la a doua intrare se afla bucataria in partea din mijloc in partea dreapta un dormitor iar in partea stanga un living si baia cu cabina de dus.
Are numeroase imbunatatiri printre care si 2 centrale termice noi calorifere din otel parchet laminat parchet din lemn masiv geamuri termopan usi de lemn la interior gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestei case este de 350.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9172 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu