Casa singur in curte cu 6 camere de vanzare in zona Calea Dumbravii
# 31503 • Vizualizări: 24 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:03, 03.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 206.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 1974
Descriere imobil
Casa singur in curte cu 6 camere decomandate de vanzare foarte bine pozitionat in zona Calea Dumbravii din Sibiu.
Imobilul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru spatiu de birouri fiind 2 apartamente cu intrari si contorizari separate are suprafata totala de 220 mp si curte libera de 380 mp structurata pe 2 nivele Parter + Etaj + Pod.
Casa este compusa din doua apartamente cu intrari separate si suprafete de 100 mp fiecare cu acces separat pentru fiecare apartament si compartimentata dupa cum urmeaza: la parter avem la intrare un hol ce asigura comunicarea cu toate incaperile imobilului 2 dormitoare foarte spatioase un living generos si luminos o bucatarie o camara si o baie dotata cu cada si geam de aerisire; la etajul superior intalnim aceeasi compartimentare fiind impartit in 2 dormitoare foarte generoase un living spatios si luminos o bucatarie o camara o baie cu cada si geam de aerisire si un wc de serviciu.
Casa dispune si de o curte de 380 mp unde se poate amenaja un garaj o gradina un loc de joaca pentru copii.
Pozitionarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului precum: scoli gradinite birouri notariale Facultatea Simion Barnutiu cafenele parc mijloace de transport in comun statie de taxi.
Imobilul se vinde la pretul de 206.000 euro negociabil achizitia se poate face si prin Credit Bancar fiind lipsit de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8748 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu