Casa regim D+P+1+M de inchiriat Sibiu zona Trei Stejari
# 67589 • Vizualizări: 131 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:06, 26.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.700 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Partial
Descriere imobil
Casa cu 5 camere de inchiriat in Sibiu zona Trei Stejari, cu regim de inaltime D+P+1+M, suprafata utila a casei de 195 mp, a fost construit in anul 1988 si renovata in 2018.
Imobilul este compus din: 5 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 balcoane, garaj la nivelul solului, locuinta este compartimentata astfel: la demisol bucatarie mobilata si utilata, pivnita, WC serviciu, la nivelul solului mai exista un garaj intabulat si inregistrat in C.F, la parter: 1 camera, living open space cu bucataria care nu este mobilata si utilata ( intrarea se face separat ),1 baie, la etaj se afla 3 camere, o baie si un hol, mansarda necesita renovare dar are compartimentarea facuta pentru a se construi: 2 camere, 1 baie, o camara. Casa este compartimentata in asa fel incat sa poata fi folosita ca si casa individuala dar si pentru spatiu de birouri. Toate incaperile au parchet din lemn masiv mai putin bucatariile care sunt cu gresie.
Acoperisul imobilului este facut din tigla.
Incalzirea imobilului se face prin cetrala proprie cu calorifere.
Casa se vinde exact cum se vede in poze.
Constructia a fost realizata din materiale de buna calitate, ferestre cu geam termopan, pereti tencuiti si zugraviti cu lavabila, usi din lemn la interior, usa de lemn la exterior.
Locuinta este situata intr-o zona de interes a Sibiului avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, cat si o zona verde de relaxare.
Casa este pretabila pentru: birouri, cabinet medical, cabinet avocatura.

Cod oferta / id: P13488

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu