Casa pretabila investitie cu piscina si jacuzzi zona Tineretului
# 51553 • Vizualizări: 882 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:33, 22.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 449.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 230
  • An construcție 2020
Descriere imobil
De vanzare casa individuala cu afacere in regim hotelier ,cu o suprafata totala de 288 mp, format din 4 apartamente cu 2 camere si un pod amenajat cu jacuzzi si sauna.
Imobilul este situat in cartierul Tineretului in Sibiu, la o distanta de 5 minute fata de Lacul Binder unde acesta va fi transformat in cea mai moderna zona de agrement din Sibiu.
Lucrarile de amenajare au inceput deja și se promit lucruri marete: plaja artificiala, ponton, sporturi nautice si loc de joaca plutitor.

Proprietatea cu un regim de inaltime P+1E+Pod este impartita astfel: la parter se afla 2 apartamente de 45 mp utili fiecare despartite de un hol cu casa scarii, cu 2 camere, bucatarie deschisa, baie si balcon, mobilate si utilate modern;
- la etaj este aceeasi compartimentare, dar in schimb pe holul acestui nivel se afla un scaun cu masaj.

In final podul acestui imobil ne ofera ca o zona de relaxare, pe o parte a unui hol este amenajata o sauna cu dus propriu, iar de cealalta parte un jacuzii cu o baie proprie.

Pe langa ceea ce ofera acest imobil mai putem aduce in vedere si faptul ca incalzirea este facuta prin pardoseala si aceste apartamente detin cate un balcon propriu fiecare.

In spatele casei este amenajata terasa proprie cu loc pentru gratar si loc de servire a mesei si piscina. Imobilul mai detine si 4 locuri de parcare proprii.
Se accepta si credit ipotecar sau prima casa. Casa se vinde cu tot ce este in poze si se preda cu afacerea in regim hotelier.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P12118

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12118

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0751.950.471 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu