Casa PET FRIENDLY cu 4 camere de inchiriat Selimbar Sibiu
# 32121 • Vizualizări: 116 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:36, 22.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 945 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Aveti animale de companie si sunteti in cautarea unei locuinte? Va loviti de refuzul proprietarilor in a accepta animale? Ati ajuns in locul potrivit.

Casa moderna cu 4 camere de inchiriat in Selimbar Sibiu construita in anul 2016 si renovata anul acesta. Suprafata de 150 mp este dispusa in demisol, parter si etaj.
La demisol avem un birou, bucataria cu zona de luat masa, in timp ce la parter avem livingul mobilat si utilat modern si o baie de serviciu. Etajul este compus din doua dormitoare de dimensiuni generoase, un balcon de 6 mp si o baie cu cada si geam de aerisire. Casa dispunde de o curte de 20 mp pavata in fata casei. Fiind strada privata parcarea se va face in fata casei.
Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe si vase, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, hota, televizor.

Casa este dotata si modernizata cu centrala proprie si calorifere, ferestre tip termopan + PVC, gresie, faianta, vopsea lavabila, parchet, usi interioare celulare, usa de metal la intrarea in casa, acoperis de tigla, izolatie termica si fonica pe exterior pentru a reduce costurile de intretinere in timpul racoros, scara interioara din lemn masiv.

Zona unde este situata aceasta locuinta este una foarte linistita fiind o strada privata si are in imediata apropiere toate punctele de interes public cum ar fi: centru comercial Shopping city Selimbar, statie de autobuz si taxi, scoli, gradinite, parcuri pentru copii.

Cod oferta / id: P8012
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu