Casa/pensiune 6 dormitoare 2500 mp livada Tocile
# 73756 • Vizualizări: 122 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:38, 26.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 160.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 165
  • An construcție 1990
Descriere imobil
Ai posibilitatea sa alegi intre a achizitiona o casa cu livada de 2500 mp intr-o zona superba din Tocile, Cisnadie sau sa achizitionezi o proprietate care a functionat ca pensiune turistica.
In ambele variante aceasta proprietate se potriveste si permite transformarea, in functie de ce iti doresti. Casa a fost construita in anul 1990 pe structura de caramida si a fost renovata in 2017.
Proprietatea se afla in zona Tocile si este o casa/ pensiune cu o suprafata utila de 270 mp si este compartimentata astfel:
La parterul casei gasim livingul, bucataria open space doua dormitoare cu baie proprie si alte 2 bai care nu sunt finalizate. Din living ajungem pe o terasa din lemn acoperita care permite multe activitati atat in sezonul cald cat si in cel rece. Privelistea de aici este minunata, spre munti.
La etajul 1 ajungem pe scara interioara unde gasim 4 dormitoare cu baile aferente. Doua dintre aceste dormitoare sunt prevazute cu balcon de 6 m din lemn.

Incalzirea casei se realizeaza prin centrala cu lemne si calorifere. Ferestrele casei sunt tip termopane, usile interioare sunt din lemn iar usa de la intrare este din termpopan In curte gasim diferite magazii pentru depozitare, un bazin utilizat ca si piscina, o magazie tip afumatoare si zona de gratar. Terenul proprietatii este un domeniu intins de 2600 din care 250 m sunt livada cu pomi.
Accesul la aceasta proprietate se face din drumul principal asfaltat si este ascunsa de ochii lumii datorita vegetatie din jur.
Poti cumpara aceasta proprietate pentru a locui in ea, pentru o casa de vacanta pentru o familie cu multi prieteni sau pentru a investi intr-o afacere din domeniul turistic


Cod oferta / id: P14090
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Tocile sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu