Casa moderna singur in curte 5 camere in Sibiu zona Lazaret
# 31488 • Vizualizări: 20 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:59, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 185.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 180
  • An construcție 1990
Descriere imobil
De vanzare casa moderna singur in curte cu living si 4 dormitoare decomandate in Sibiu zona Lazaret cu o suprafata totala de 270 mp proprietatea potrivita pentru o familie ce doreste confortul unei locuinte generoase curte proprie si linista intr-o zona semicentrala.
Casa a fost edificata in anul 1990 pe un teren de 300 mp avand regimul de inaltime D+P+M structura din caramida cu termoizolatie in exterior arhitectura si design interior la standarde contemporane.
Desfasurata pe doua nivele confortabila luminoasa mobilata elegant si cu bun gust locuinta este compartimentata astfel:
- parterul este destinat zonei de zi si cuprinde un living spatios si luminos amenajat elegant ca spatiu de relaxare si de primire a oaspetilor dotat cu semineu pe lemne cu guri de caldura la etaj bucataria inchisa cu loc de servit masa si un WC de servici;
- etajul a fost proiectat ca zona de odihna si este compartimentat in trei dormitoare doua avand iesire in balcon si o baie cu cada cu hidromasaj;
- la mansarda este o camera mare si luminoasa si o baie cu cabina de dus;
- demisolul este amenajat ca spatiu pentru depozitare.
- o scara interioara din beton cu treptele placate cu lemn de stejar asigura legatura intre nivele.
Casa este confortabila luminoasa intr-o stare excelenta si detine toate imbunatatirile moderne: finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate ferestre tip termopan cu tamplarie PVC parchet lamelar din lemn de stejar gresie faianta centrala termica cu calorifere din otel instalatie de aer conditionat mobilier si electrocasnice noi.
Proprietatea detine o curte proprie in care se pot parca 2 autoturisme pavata in zona de acces auto o frumoasa filigorie din lemn cu gratar zidit si WC de servici zona verde.
Poarta este actionata electric cu telecomanda si este prevazuta cu interfon.
Imobilul este situat pe o strada linistita ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie si aproape de scoli gradinite magazine statii pentru mijloace de transport in comun acces usor catre toate zonele orasului.
Proprietatea se vinde la pretul de 185.000 euro poate fi achizitionata si prin Credit Ipotecar si este disponibila imediat dupa vanzare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8821 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu